Stealth-akce Velvet Assassin znovu ožívá
zdroj: tisková zpráva

Stealth-akce Velvet Assassin znovu ožívá

12. 5. 2006 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Když byste chtěli najít v našem archivu poslední zmínku o stealth-akci Sabotage 1943, museli byste listovat až do roku 2003.

Jak se během E3 ukázalo, tento projekt vývojářského týmu Replay Studios (Crashday) ale zdaleka neskončil v koši, nýbrž se teprve připravuje na svůj velký nástup, ke kterému by mělo dojít koncem tohoto roku. Ohlásila to německá společnost dtp entertainment AG/ANACONDA ve své tiskové zprávě zahrnující rovněž několik nových ukázek, jež si nyní můžete prohlédnout v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Sabotage 1943 má být third-person akční střílečkou. Tiskovka slibuje intenzivní akci s prvky špionáže a RPG. V průběhu hry půjde zdokonalovat jak postavičku, tak i zbraně. Hlavní postava se jmenuje Violette Summer a je to agentka MI6. Budete to jen vy sami, kdo ji bude doprovázet na nebezpečné mise hluboko za nepřátelské linie (ve Francii, Polsku i Německu) a pronikat do vojenských zařízení, stražit tam výbušniny a odstraňovat nepohodlné vojenské hodnostáře. To vše hezky potichu a nekompromisně.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články