Sokalova Paradise už je téměř hotova
zdroj: tisková zpráva

Sokalova Paradise už je téměř hotova

16. 4. 2006 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Fanouškové tvorby Beniota Sokala už určitě napjatě očekávají jeho nejnovější a v pořadí čtvrté dílo s názvem Paradise.

Aby vám to rychleji utíkalo, nabízíme vám balík nových screenshotů, dva nové trailery a také informace vyplynulé z rozhovoru na stránkách magazínu Firingsquad. Tam se pan Sokal mj. svěřil s tím, kde čerpal inspiraci pro svou práci. Prozradil, že to má původ v jeho dětství, které strávil v Belgii. Belgie měla ve své době kolonii v Africe a pokud jste o Paradise už dříve četli, víte, že právě tam se bude odehrávat její děj. Jako malý kluk Benoit slýchával o belgickém Kongu různé napínavé historky, které naplnily jeho sny slony, zvláštními africkými domorodými kmeny, nebezpečnými lvy i leopardy...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Příběh Paradise je prý příběhem o lásce a nenávisti mezi dcerou a jejím otcem. Hlavní hrdinka se jmenuje Ann. Čeká ji strastiplná cesta přes celou zemi, aby našla svou vlastní identitu. Hra je, co se prostředí týče, rozdělena do čtyř částí. Každé z nich se od ostatních odlišuje stylem a atmosférou. Velmi důležitou roli v této hře sehraje interakce s postavičkami, prý dokonce větší, než v kterékoliv předchozí Sokalově adventuře. Tak trochu se prý dá mluvit i o prvcích RPG, když engine, přes který budou dialogy uskutečňovány, počítá se změnami nálady postavičky, od přátelské po vysloveně nepřátelskou.

Puzzle mají být logická a kromě nich má Paradise obsahovat i určité akčnější části probíhající ve 3D a reálném čase. Dále tu mají být i mini-hry, které pro změnu dodají projektu prvků platformovek. V zásadě prý však Paradise zůstává stále point&click adventurou. Pokud jde o grafickou část, Benoit Sokal prohlásil, že věnovali skutečně spoustu času nejmenším detailům a zejména pak texturám. Přidali také některé speciální efekty, jako prach nebo animovaná voda, které, jak doufají, herní svět oživí. A to nejlepší nakonec. Paradise už je téměř hotova. Dokončena by měla být ještě tento měsíc.
zdroj: FS

korgull

Nejnovější články