Singles: Zaflirtujte si v češtině & neoficiální obrázky
zdroj: tisková zpráva

Singles: Zaflirtujte si v češtině & neoficiální obrázky

7. 4. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ostravská společnost US Action (dříve Top Distributor) před okamžikem tiskovou zprávou oznámila, že získala práva na vydání romantického simulátoru mezilidských vztahů Singles: Flirt Up Your Life! od vývojářů Rotobee.

Hra hodně žádaná v Německu se nápadně podobá slavné sérii The Sims, ale je kompletně ve 3D enginu. Narozdíl od svého vzoru v ní také nejsou nijak cenzurované choulostivé scény jako třeba sex nebo postavy při koupání a převlékání - viz nedávné video nebo letmé dojmy na Sectoru.

    Singles je simulace vzrušujícího vztahu mezi Mikem a Lindou. Hra je ukazuje v jejich společném bytu. Tam se odehrává každodenní rutina všedního života. Vaření, sledování televize, uklízení, povídání s partnerem a také objímání. Samozřejmě, že oba budou muset chodit do práce, život není procházka růžovou zahradou...
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
takhle nějak by mohla vypadat česká verze Singles :) || kompletní galerie

Singles: Zaflirtujte si! se u nás objeví s lokalizovaným menu a veškerými texty ve hře, instalací, manuálem a krabicí za doporučenou maloobchodní cenu 999 Kč, ale Tiscali GameShop ode dneška nabízí předobjednávku jen za 849 Kč (nejnižší cena na trhu). Zamrzí jen termín vydání, který byl překvapivě stanoven až na červenec 2004, ačkoliv anglická verze se ve zbytku Evropy prodává už od začátku dubna. Několikaměsíční zpoždění US Action je trochu zarážející, protože hra obsahuje jen asi tři desítky stránek textů a amatérští překladatelé by ji stihli celou převést do češtiny za pouhý víkend. Od nich ostatně pochází dva neoficiální obrázky výše aneb tak nějak by nakonec Singles CZ mohly vypadat.
zdroj: PR, vlastní zpráva

jd

Nejnovější články