Sexy Catwoman podle filmové předlohy
zdroj: tisková zpráva

Sexy Catwoman podle filmové předlohy

8. 5. 2004 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Komiksovou postavičku kočičí ženy určitě znáte a pokud přeci jen ne, tak se s ní brzy seznámíte, protože už v červenci má vyjít nová akční hra společnosti Electronic Arts - Catwoman.

Konkrétně by se tak mělo stát 23. července, tedy přesně v den, kdy bude mít premiéru také nový stejnojmenný film z produkce Warner Bros., na němž je hra založena. Je zajímavé, že číslo "23" se v souvislosti s hrou objevuje ještě jednou, a to pokud jde o počet levelů. Ty prý mají pokrývat každou hlavní lokaci z filmu, jehož příběh prý hra téměř přesně následuje. Máme pro vás nové obrázky z PlayStation 2 verze:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: Electronic Arts
nové obrázkykompletní galerie

Catwoman, a teď nemyslím hru, ale její hrdinku, bude vynikat ve dvou různých bojových způsobech. Jednak bude vybavena pro ni typickým bičíkem, se kterým umí velice šikovně zacházet, kromě toho však ovládá i boj ve stylu Capoeira, což je původně brazilské taneční bojové umění. Jenže to ještě není všechno, co bude dobře stavěná děva s pružným tělem umět. Bude oplývat i některými dalšími schopnostmi, bude mít doslova kočičí smysly. Ovšem zda bude mít také pověstných devět životů, to nevím.

Hra vám umožní přepínání mezi third-person a first-person perspektivou. Objeví se v ní i něco, co tvůrci nazývají "Wild Cat Mode", což má být v podstatě něco jako "Bullet Time" v Max Paynovi, tedy že se budete moci pohybovat mnohem rychleji než vaši nepřátelé a napadnout je mnohem důrazněji. Tento mód vám však bude zpřístupněn až za určitých podmínek. Mimochodem, TrailerZone nabízí první teaser video z filmu Catwoman s Halle Berry v hlavní roli.
zdroj: GS, WP

korgull

Nejnovější články