Realita Lionheart: Legacy of the Crusader
zdroj: tisková zpráva

Realita Lionheart: Legacy of the Crusader

28. 4. 2003 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

To, co vychýlilo svět ve hře s názvem Lionheart: Legacy of the Crusader od historie, kterou tak důvěrně známe, do směru, který je nám tak naprosto cizí, byla tzv.

"disjunkce". Tato událost totiž zapříčinila prolomení pečetí, jež dlouhá staletí chránily svět od jiných světů. Tyto světy již čekaly na svou příležitost, a tak když se jim naskytla, ihned jí využily. Do té reality, jak ji známe z historických pramenů, začala pronikat magická energie a mocné přízraky a navždy měnit všechny země i lidi. Těm, kteří by mohli chápat podstatu těchto nových sil, byla s magií dána velká moc. Obyčejní lidé však magii považovali za něco, čeho je třeba se bát a co je nepochybně dílem zlých démonů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Lidé z celé Evropy usilovně hledali ochranu před silami zla a proto se naprosto vzdali vlády nad svými životy ve jménu Inkvizice. Až doposud totiž Inkvizice stále ještě přímo i nepřímo řídila většinu civilizované Evropy. Ve své neúprosné honbě za bezbožnými kouzelníky a magickými monstry vzbuzovali její představitelé mezi některými lidmi úctu a důvěru a mezi jinými pohrdání i strach. To vše vedlo k tomu, že se rozvoj světa zastavil v období Renesance a lidstvo bylo uvrženo do trvalého temného středověku.

Lionheart: Legacy of the Crusader je RPG vyvíjená v dílnách společnosti Reflexive Entertainment. Vydání hry ve světě má na starost Black Isle Studios, které tak má v plánu učinit někdy ve třetím čtvrtletí tohoto roku. My se v zápětí můžeme těšit na vydání její počeštěné verze, a to díky CD Projektu.
zdroj: reflexive

korgull

Nejnovější články