Prvních deset screenshotů z Thief 3
zdroj: tisková zpráva

Prvních deset screenshotů z Thief 3

25. 4. 2003 4:04 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Také se vám při pohledu na spoustu nově ohlášených titulů v poslední době zdá, že si vydavatelé her spletli datum o tři týdny a udělali takovou menší obdobu veletrhu E3 už nyní? Dá se to samozřejmě vysvětlit i tak, že mnozí z nich raději odhalili své projekty v menším předstihu, aby se pak neztratily v záplavě E3 novinek v půlce května.

Ale nechme podobné spekulace stranou a pojďme se podívat na hlavní událost dneška, kterou není nic menšího, než balík historicky prvních screenshotů ze středověké stealth-akce Thief 3 od ION Stormu a Eidosu. Dva z nich se podařilo ukořistit kolegům z GH3D a zbylých asi pět pochází z aktuálního čísla amerického magazínu Computer Games Online.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Tato hra, která kdysi dávno měla být exkluzivně pouze pro Xbox, naštěstí vzniká i ve verzi pro PC a podle střízlivých odhadů vývojářů bychom si ji mohli zahrát zhruba za rok a něco. O Thief 3 zatím nebyly oficiální cestou uveřejněny žádné detaily, ale my už víme, že poběží na stejném modifikovaném Unreal enginu jako sci-fi kolega Deus Ex 2, včetně Havok technologie pro zajištění realistické fyziky. Zajímá vás, v čem se budou od sebe tyto dvě hry odlišovat? Jaký bude příběh a co za novinky přinese třetí díl Thiefa oproti svým předchůdcům? Počkejte si do příštího týdne na naše preview naplněné čerstvými informacemi...
zdroj: GH, CGO

jd

Nejnovější články