První ukázky z Rome Total War: Alexander
zdroj: tisková zpráva

První ukázky z Rome Total War: Alexander

5. 5. 2006 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Je to skoro přesně měsíc, co jsme vám odhalili skutečnost, že se studio Creative Assembly věnuje nejen tvorbě Medieval II: Total War, ale také projektu, jenž má být druhým datadiskem k Rome: Total War (recenze).

Addon nese podtitul Alexander a v těchto dnech se dočkal svého oficiálního oznámení. Díky tomu vám můžeme nabídnout první trojici screenshotů a konečně i termín vydání, které bylo stanoveno na červen. Specifikem tohoto přídavku je mimochodem fakt, že bude distribuován exklusivně online. Zájemci si ho budou moci stáhnout z oficiálních stránek série Total War, anebo od společnosti SEGA Europe.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

A abyste věděli, proč si jej pořizovat, měli bystě znát, co vám Rome: Total War - Alexander nabídne. Něco jste si o tom mohli přečíst už minule. Podle tiskové zprávy to bude 30 hodin nové zábavy ve zcela nové kampani s jedním z největších vojevůdců historie - Alexandrem Velikým. Těšit se můžete na události jako sjednocení Řecka anebo dobývání Perské říše, přičemž se vám představí čtyři nové frakce, včetně Makedonců a Peršanů, a s nimi i více než 60 nových jednotek.

Vedle kampaně jinak addon slibuje ještě šest nových, úplně poprvé v sérii příběhem a filmečky (navíc s dabingem od hvězdy jménem Brian Blessed) navzájem propojených, historických bitev zachycujících Alexandrovy triumfy při konfliktech s Řeckem, Persií a Indií. Tyto nové bitky budou dostupné i v multiplayeru, který podporuje hru online i přes lokální síť. Další podrobnosti se dočtete na oficiálních stránkách hry, anebo na produktové stránce společnosti SEGA.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články