Potvrzení PC verze Jade Empire
zdroj: tisková zpráva

Potvrzení PC verze Jade Empire

8. 5. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

To, co si všichni příznivci Knights of the Old Republic, Neverwinter Nights či jiných titulů od BioWare zbožně přáli, se před okamžikem stalo realitou.

Oficiálně totiž byla oznámena PC verze jejich akčního RPG Jade Empire (thx ZeroCool). Tato původně xboxová hra z loňského jara získala mnoho ocenění Game of the Year, pyšní se průměrným hodnocením 89% na GameRankings a recenzenti ji vychvalovali mimojiné za originální, resp. neokoukané prostředí starodávné Číny, vysokou znovuhratelnost a nekonečné hraní, boční questy a především za vliv vašich rozhodnutí na příběh a další hraní - buď za hodného nebo zlého hrdinu (info) - přesně jako u Fable, které se rovněž dočkalo podobné konverze.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Termín vydání PC verze v tuto chvíli ještě není znám (tipujeme září 2006), ale předkládáme vám z ní tři screenshoty a informace, jak bude zdokonalena oproti konzolovému bratříčkovi. V první řadě se samozřejmě zmiňuje intuitivnější a přizpůsobitelné ovládání s podporou myši, klávesnice i game-padu. Překvapením není ani možnost hrát ve vyšším rozlišení grafiky než na Xboxu a přítomnost moderních vizuálních efektů. Už méně běžné je přidání dalších druhů monster a nepřátel, vylepšení jejich umělé inteligence při boji a také šikovnější nastavení obtížnosti. Potěší rovněž nové bojové styly a předělané uživatelské rozhraní pro mapu herního světa.
zdroj: homepage, ICQ

jd

Nejnovější články