Postal 2 není pro každého
zdroj: tisková zpráva

Postal 2 není pro každého

7. 3. 2003 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Dnes pro vás vedle balíku nových obrázků z Postalu 2, máme navíc několik nových informací, které vzešly z prvních dojmů redaktorů HomeLANu z právě probíhající konference vývojářů, kde bylo možné vidět Postal 2 v akci.

A to dokonce za takových podmínek, o kterých by se většině z nás jistě mohlo jenom zdát. Prezentace probíhala na nové grafické kartě GeForce FX 5800 a velkém LCD monitoru, takže všichni zúčastnění mohli posoudit "trochu" zvrácený humor této ultra-násilnické hry do nejmenšího detailu. Jak svorně tvrdí přímí svědkové této ukázky, Postal 2 rozhodně (!) není a nebude pro každého, přesto prý bylo z ukázky evidentní, že se tvůrci snažili také dbát na hratelnost, tudíž nepůjde o jen tak bezhlavou akci (i když nechutnou určitě ano), jak by si mnozí představovali. A světe div se, skutečně prý půjde hru projít aniž byste museli zabít jediného živáčka. I když vám to bude činit jisté potíže a nebude to tak "zábavné". Svým způsobem by se Postal 2 údajně nechal připodobnit "open-ended" titulům jako GTA3.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jak mj. vyplynulo také z našeho rozhovoru s jedním z tvůrců hry, samotná společnost Running with Scissors hraje v příběhu hry určitou roli. V podstatě jde o to, že jí byl hlavní hrdina, Postal Dude, den předem najat. Prostě se měl sejít s Vincem, vyzvednout si svůj šek, a dát si mléko. Jenže všechno se seběhne tak, jako by jste nic z toho neměli dokončit. A tak si prostě svou cestu ulicemi města Paradise v Arizoně prorazíte sami, s nejrůznějšími zbraněmi v rukou. Na redaktory velice zapůsobila AI lidí, se kterými se Postal ve hře setkával. Civilisté utíkali hned, jak spatřili, že je hrdina ozbrojen, policisté naopak začali střílet, ale jakmile zaregistrovali, že saháte po raketometu, vzali také nohy na ramena. V průběhu hry se občas dočkáte pomoci kolegů ze RWS. Každá postava ve hře má svou osobnost. Navíc dokonce i psi, když na ně budete milí, mohou být vycvičeni k útoku na lidi. Levely jsou prý rozsáhlé a prostředí velice prozkoumání hodné. Každá budova je vám otevřená. Textury jsou velice detailní. Zajímavou stránkou hry je fyzika. Vozidla můžete zapálit nebo vyhodit do vzduchu tak, že to vypadá realisticky. Lidi můžete ukopat k smrti.

Co je ale podstatné, Postal 2 bohužel nevyjde ihned s podporou multiplayeru. Nicméně, hoši z RWS hledají způsob, jak ho do hry dostat alespoň po jejím vydání, ke kterému by mělo dojít již v polovině příštího měsíce prostřednictvím společnosti Whiptail Interactive. Ke slovu se pak budou moci dostat také další nadšenci, kteří využijí přídavných nástrojů na výrobu vlastních módů.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články