Podrobnosti o James Bond 007: NightFire
zdroj: tisková zpráva

Podrobnosti o James Bond 007: NightFire

24. 6. 2002 21:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jamesovi Bondovi už nestačí zářit na stříbrném plátně, už nechce být tím, který se stává všeschopným hrdinou komiksových časopisů.

James Bond by se rád opět prosadil v digitálním světě na PC, avšak ne jako předloha k nějaké ubohé rádoby kopii. Tentokrát chce ovládnout počítačový svět přímo on sám. No sám. Ani velký Bond na všechno nebyl až tak úplně sám. Vždycky za ním stál někdo, kdo se postaral o jeho technické vybavení, o všechny ty hračičky, díky kterým se stal téměř nesmrtelným. I tentokrát za ním bude stát dokonce celý tým vývojářů ze společnosti Gearbox, který velký nástup Agenta 007 do virtuální reality umožní. Gearbox mají mimochodem na svědomí datadisky pro Half-Life (Opposing Force, Blue Shift), zanedlouho objevivší se Counter-Strike: Condition Zero nebo populární Tony Hawk's Pro Skater. Naše galerie k James Bond 007: Nightfire se dnes rozrostla o 14 nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Připravovaná first-person akční adventura s názvem James Bond 007: Nightfire všechny své hráče protáhne v bondovském stylu všemožnými i nemožnými exotickými místy naší planety. A to by nebyl ani James Bond, kdyby na jeho cestách nestály zástupy křehkých ochranu-potřebujících krásných žen. Oproti novému připravovanému filmu zde bude mít oblíbený akční hrdina ohromnou výhodu. Ve virtuálním světě je totiž možné téměř vše. Navíc, nečekejte, že hra bude mít s nadcházejícím filmem mnoho společného. Gearbox pracují na zcela originálním příběhu plném intrik, i když některé klíčové záležitosti odkoukané z mnoha agentových dobrodružství budou zachovány.

Hlavním Bondovým nepřítelem bude stále zločinec jménem Alexander Drake, kterého se Bond pokusí ve snaze zachránit svět a získat srdce vysněné dívky zničit. Při té příležitosti Vás čekají útrapy na sněhu kdesi v Rakousku, prodírání se dusivě bujnou vegetací tropického pralesa, návštěva v tokijských mrakodrapech, proniknutí na tajné tréninkové zařízení na nějakém ostrůvku v Pacifiku a chybět nemůže ani výlet do vesmíru a mnoho dalšího. Nightfire Vám dá ve způsobu plnění všech misí volnost a zahrát si budete moci na Vánoce také multiplayer.
zdroj: CVG

korgull

Nejnovější články