Podrobnosti o Act of War: High Treason
zdroj: tisková zpráva

Podrobnosti o Act of War: High Treason

21. 12. 2005 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už v říjnu odhalený, ale v té době ještě bezejmenný datadisk k real-time strategické hře Act of War: Direct Action studia Eugen Systems je konečně oficiálně představen, se všemi podrobnostmi.

K tomu byl navíc přibalen balík nových screenshotů, na jejichž prohlížení vás tímto zveme do naší galerie. Ovšem zpět k avizovaným informacím o novém přídavku. Začněme třeba jeho plným názvem - Act of War: High Treason - a upřesněme termín vydání - březen 2006.

Act of War: High Treason je prvním oficiálním datadiskem původní hry. Jeho vývojáři slibují, že vám nabídne skutečně pořádnou porci různých novinek, které určitě přijdou vhod každému fanouškovi. Předně se můžete těšit na námořní bitvy, kvůli kterým tvůrci dokonce vyvinuli speciální fyzikální technologii, jež dokáže simulovat vlny, stejně jako balistiku pro veškerý námořní arzenál. Hra vám nabídne víc než tucet jednotek typických pro námořní válečnictví, od transportérů třídy Tarawa, přes ponorky typu Typhoon a protiponorkové vrtulníky SH-40 Seahawk, až po letouny Harrier, Zubr, ad.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ovšem to není vše. Dále vám High Treason nabídne místo obvykle očekávané další frakce jednotky námezdních žoldáků, kteří budou schopni v průběhu hry věci lehce zašmodrchat. Tyto jednotky (budou mezi nimi např. takové, co vládnou zbraněmi a prostředky typu Benelli, Roland SAM, SU-25 Froogfoot CAS či bombardér F-117) si lze najmout. Učinit tak však bude moci pouze jeden hráč a nebude to zrovná levná záležitost. Jinak všechny tři původní frakce obdrží s datadiskem navíc 2 - 3 nové jednotky a stejně tak i nové upgrady. Závěrem si můžete stáhnout první oficiální trailer (46 MB, DivX, širokoúhlé rozlišení) s dvěma minutami údajně gameplay záběrů na výsadkem ve městě a lodní bitvou na moři.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články