Oznámení TOCA Race Driver 2 i pro PC
zdroj: tisková zpráva

Oznámení TOCA Race Driver 2 i pro PC

17. 9. 2003 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Patříte-li mezi fanoušky závodních simulátorů, měli byste vědět, že společnost Codemasters už od léta 2002 připravuje Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator.

Tato nová hra by měla být k dostání na jaře příštího roku, a to pro Xbox. Majitelé těchto konzolí si mohou být mj. jisti i tím, že si ji užijí se svými přáteli přes Xbox Live. Nicméně, ani vlastníci PC by neměli přijít zkrátka. Redaktoři z německého GameStaru totiž telefonicky kontaktovali Codemasters a dozvěděli se, že PC verze hry je v plánu také a měla by vyjít ve stejnou dobu jako ta xboxová.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Race Driver 2 má být pochopitelně tím dosud nejambicióznějším projektem svých vývojářů. Poskytnou vám má zábavu ve více než 30 různých mistrovstvích motorového sportu. Codemasters nešetřili ani na licencích, a to jak vozů, tak závodních tratí i závodů samotných. Zahrnuty jsou soutěže jako GT Sports Car Racing, Street Racing, Rally, DTM, V8 Supercars, Global GT Lights, Rally Cross, Formula Ford, Open Wheel Grand Prix a závody veteránů. Těšit se můžete na skutečně široký výběr vozů. Plně nasimulováno bude 35 nejsilnějších silničních a závodních aut, včetně Aston Martin (V12 Vanquish, DB7 a DB5), Jaguar (XJ220, XKR a E-Type), Ford (Mustang Cobra R, Ford GT, GT90, F150 Lightning Pick-up, Falcon BA), Holden Commodore VY, Mitsubishi 3000 GT, Mitsubishi EVO 7, Subaru Impreza WRX, ABT-Audi TT-R, Opel Astra V8 Coupe a AMG-Mercedes CLK.

Zcela nová struktura mistrovství bude obsahovat celkem 56 okruhů z celého světa. Zajezdíte si tak například na Laguna Seca, Surfers Paradise, Euro Speedway, Donington Park, Kyalami a Road America i na nové exotické lokaci z Miami do Tokia. Race Driver 2 vám kromě toho představí úplně nový model poškození i fyziky, grafický engine a dokonce i novou AI.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články