Oznámení Teenage Mutant Ninja Turtles 2
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Teenage Mutant Ninja Turtles 2

20. 5. 2004 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Konami během výstavy E3 oznámila, že se chystá vydat další pokračování Teenage Mutant Ninja Turtles, a to nejen pro konzole PS2, Xbox a GC, ale také pro PC a GBA.

Hra byla během Expa také prezentována. Všech pět verzí titulu, který je tentokrát založen na druhém ročníku nového zpracování komiksového seriálu o slavné čtveřici zmutovaných ninja-želv - Leonarda, Raphaela, Michelangela a Donatella, bude mít podporu až čtyř hráčů. V obchodech by měl být od října tohoto roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V Teenage Mutant Ninja Turtles 2 hráči ztvární roli některého ze zelených hrdinů a budou se snažit probojovávat pěkně level po levelu až ke svému úhlavnímu nepříteli jménem Shredder. Každý ze čtyř želváků bude mít jiné vlastnosti a schopnosti a bude nadabován stejným hercem, jako v původním animovaném seriálu. Hra vám kromě takovéto kampaně nabídne i samostatné bojové mise, ve kterých si to budete moci rozdat muž-proti-muži s někým ze svých přátel. Některé z postaviček, se kterými se ve hře setkáte, jsou přejaty přímo z druhé série populárního seriálu, takže vám, co ho sledujete, budou jistě velmi blízké. Některé další postavy však budou zcela nové, vytvořené speciálně pro TMNT2.
zdroj: GameSpot

korgull

Nejnovější články