Oznámení Pro Evolution Soccer Managment
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Pro Evolution Soccer Managment

10. 10. 2005 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V Konami se rozhodli, že vedle zavedené fotbalové série Pro Evolution Soccer, jejíž pátý díl bude koncem října v obchodech, osloví hráče také s fotbalovým manažerem.

Jeho pracovní název je Pro Evolution Soccer Management a při ohlášení tohoto projektu pro PlayStation 2 padla zmínka o příjemné kompatibilitě s avizovaným pátým dílem PES. Ve hře si budete moci vybrat jakýkoliv klub ze šesti evropských soutěží a díky jednoduchému a efektivně navrženému menu kontrolovat každý aspekt jeho výkonnosti. Do toho může zásadním způsobem promluvit definice a způsob tréninkových dávek, jakož i správné rozdělení funkcí vašemu realizačnímu týmu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Samozřejmě nechybí ani nakupování hráčů, i když tady si lze vybrat i z aktuální databáze PES5, a s takto vytvořeným týmem snů pak ochutnat slávu v obou v herních inkarnacích. Ta manažerská, která má být - jak velí tradice žánru - velice propracovaná, dorazí na PS2 už začátkem příštího roku (k nám díky CD Projektu) a bude určitě zajímavé sledovat, jak si Konami poradí s o poznání větší konkurencí na tomhle zeleném poli. Pro první pohled je tu ostatně screenshotová galerie.
zdroj: GamePro

gamepro

Nejnovější články