Oznámení nové akční adventury Overlord
zdroj: tisková zpráva

Oznámení nové akční adventury Overlord

2. 5. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vydavatelská společnost Codemasters dnes ohlásila nový next-gen titul z dílen vývojářského týmu Triumph Studios (tvůrců strategické série Age of Wonders) - Overlord - a vypustila k tomu i první dva screenshoty, které si můžete samozřejmě prohlédnout v naší galerii.

Overlord zdroj: tisková zpráva Overlord má být žánrově zařaditelný mezi akční adventury, tématicky mezi hry fantasy. Vyvíjený je pro PC a z konzolí exklusivně pro Xbox 360. Vyjít by měl v létě příštího roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Příběh Overlord má být temný, ale zároveň plný černého humoru a ironie. Je takovou zvrácenou parodií na klasické fantasy scénáře a postavičky. Za klíčovou inovaci tohoto projektu je považováno představení jakýchsi skřítkovských stvoření zvaných Minions (Patolízalové). Ti vás ve víře, že jste jejich temným Pánem, budou všude následovat, bojovat za vás a rádi pro vás i zemřou. Během hraní prý budete ovládat celé hordy těchto skřetích breberek a ty vás na slovo poslechnou, bez ohledu na to, jak despotické nebo ohrožující jejich životy vaše přání bude.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články