Ohlášení datadisku Soaked pro Rollercoaster Tycoon 3
zdroj: tisková zpráva

Ohlášení datadisku Soaked pro Rollercoaster Tycoon 3

7. 2. 2005 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro pravidelné čtenáře naší rubriky Krátké zprávy to nebude žádný velký šok, neboť o přípravě datadisku pro nedávnou strategii Rollercoaster Tycoon 3 se mluví už od ledna.

Dnes vyplavaly na povrch konkrétnější informace o náplni přídavku, kolem jehož podtitulu panuje menší zmatek, protože někde ho uvádí jako Cape Typhoon a jinde se zase jmenuje Soaked! To přeloženo do češtiny znamená "promočený", takže není příliš těžké uhodnout, co se stane ústředním tématem hry, zvlášť když se mrknete na první screenshot. Ano, budou to nejrůznější aquaparky, ve kterých (zčásti) vyměníte horské dráhy za vodní skluzavky a tobogány, jichž má být na výběr více než padesát druhů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nebude samozřejmě chybět ani možnost budovat vlastní bazény a vodopády za pomoci nových nástrojů Swimming Pool Designer či Waterfall Designer. K tomu si ještě připočítejte dětské brouzdaliště, odrazové můstky pro skoky do vody, koutek pro potápění, koryta s proudem vody pro plavbu na nafukovacích člunech, lehátka na slunění na břehu, laserovou show synchronizovanou s hudbou, akvária plná ryb či živá představení s delfíny nebo kosatkami a máte docela slušnou představu, co všechno mohou vaši návštěvníci prožít. Každý, kdo už někdy v reálném aquaparku byl, mi jistě dá za pravdu, že to je nezapomenutelná zábava. Ti ostatní si musí počkat buď než bude dostaven rozsáhlý vodní park v Pruhonicích u Prahy nebo než se v červnu objeví datadisk Rollercoaster Tycoon 3: Soaked!

Update 21:00 - k dispozici je dalších devět screenshotů.
zdroj: TTG, WP

jd

Nejnovější články