Mithis + Philos = Imperium Galactica III
zdroj: tisková zpráva

Mithis + Philos = Imperium Galactica III

14. 12. 2002 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak nejspíš všichni fanouškové série Imperium Galactica stihli zaregistrovat, třetí díl této řady se během svého vývoje potýká s nejedním problémem.

Poslední naše zpráva týkající se tohoto projektu pojednávala o jeho odložení na rok 2003. Vydavatelem by přitom měla být společnost CDV. Podle nejnovějších informací, které vyplynuly ze včerejšího interview se zástupcem společnosti Mithis Games, jež se na dokončování titulu nyní spolu s Philos Entertainment znovu také podílí, dochází v konceptu hry k jedné zajímavé změně.

Zatímco jedna část týmu se plně soustředí na multiplayer (o jehož zařazení byly jeden čas pochybnosti), druhá se rozhodla pro přepracování strategického systému z tahového na real-time. Pokud se prý proces zdaří, bude tento systém ve finální verzi hry prostě real-time. Pokud ne, vrátí tvůrci zpět jeho tahovou podobu. To je možná ovšem také jeden z důvodů, proč se hra do obchodů nedostane dříve než v druhé polovině příštího roku. Povzbudivější je ale informace, že se ještě tento měsíc ukáže demoverze, která bude narozdíl od té předchozí speciálně určené pro grafické karty Matrox, vhodná i pro všechny ostatní karty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Imperium Galactica III poháněná enginem, který si tvůrci vlastnoručně vytvořili a optimalizovali právě pro tento titul, bude obsahovat spoustu novinek. Příběh hry začíná v roce 2100. V single-player kampani si bude moci hráč zahrát pouze za lidskou rasu. V multiplayeru už ale šanci řídit lodě také jiných ras dostanete. Hra by měla celkem obsáhnout 20 až 25 slunečních soustav.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články