Jak jde vývoj NWN: Shadows of Undrentide?
zdroj: tisková zpráva

Jak jde vývoj NWN: Shadows of Undrentide?

12. 4. 2003 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Práce na prvním rozšiřujícím balíčku pro věhlasnou RPG Neverwinter Nights - Shadows of Undrentide, úspěšně pokračuje, a tak vám dnes můžeme nabídnout trojici nových screenshotů.

Společnost BioWare, která na průběh tvorby dohlíží, rovněž prozradila, že první a druhá kapitola hry jsou již téměř hotovy a nyní se tým zaměřuje především na kapitolu třetí a také na vyhlazování všech nedostatků. Posledními úpravami již prošly i nové tři tilesety a na přítomnost možných problémů bylo testováno 16 nových kreatur.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

NWN: Shadows of Undrentide vám poskytne unikátní herní zážitek, a to nejen proto, že budete mít řadu možností, jak se hrou probírat, ale také proto, že veškeré vaše aktivity se promítnou na vašem dalším postupu. Např. jako Druid budete moci mluvit s místní divokou zvěří a dozvědět se tak, co vědí o celé situaci; když pomůžete nějakým skřítkům z rozzuřeného davu, můžete později ve hře počítat s jejich pomocí; když však naopak někoho zradíte, na jeho pomocnou ruku můžete okamžitě zapomenout. BioWare si stojí za svým a stále plánují Shadows of Undrentide vydat ještě toto jaro. Vydání druhého plánovaného rozšíření byste se měli dočkat také ještě letos, v průběhu několika následujících měsíců.
zdroj: GameSpy

korg

Nejnovější články