Island of Living Dead (Dead Island) žije
zdroj: tisková zpráva

Island of Living Dead (Dead Island) žije

22. 5. 2006 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Island of Living Dead, anebo také Dead Island, tak se jmenuje připravovaná first-person hororová akce vývojářů z Techlandu, kterážto byla součástí letošní E3 a proto vám z ní dnes můžeme nabídnout sadu nových ukázek.

Jak už sám název napovídá (v kterékoliv své podobě), hráč se spolu s hlavním hrdinou ocitne na ostrově plném oživlých mrtvol. Cílem bude zůstat naživu a zjistit přitom, o co tu vlastně jde. Základem titulu je mimochodem stejná technologie, která pohání i Call of Juarez a Chrome 2.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Připravte se zároveň rozhodně na různé záludnosti. V průběhu například zjistíte, že se manželka vašeho hrdiny také z nějakého důvodu stala zombií. Najednou tak budete stát před dilematem, zda ji rovnou zlikvidovat, anebo se pokusit uzdravit. První volba by znamenala najít viníka a pomstít se. Druhá, prodrat se skrz hordy zombíků na druhý konec ostrova pro lék a vrátit se ve zdraví zpět. Co se týče munice, té bude dost málo. Jako zbraň ale budete moci použít leccos, co najdete, tedy například různé tyče, kameny, aj. Kromě toho berte v úvahu, že zombíci už jsou v podstatě mrtví, takže zbavit se jich nadobro nebude tak snadné.
zdroj: IGN

korgull

Nejnovější články