Info a screenshoty z Conflict: Vietnam
zdroj: tisková zpráva

Info a screenshoty z Conflict: Vietnam

23. 3. 2004 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Týmová akce Conflict: Vietnam má volně navazovat na předchozí dva díly Conflict: Desert Storm od Pivotal Games.

Jak ale sami tvůrci říkají, mezi Conflict: Vietnam a Conflict Desert Storm II bude po herní stránce mnohem větší rozdíl než mezi prvním a druhým dílem. Výrazných změn a vylepšení se dočkal i engine, což se odrazí nejen v grafice. Jak jsme se již zmiňovali v předchozí zprávě, ve hře se ujmete kontroly na čtyřčlennou skupinou amerických vojáků v průběhu vietnamského konfliktu, konkrétně během roku 1968. Pivotal se prý raději zaměřili na jednu část války než aby se snažili postihnout celý průběh konfliktu. Vše se tak bude točit hlavně kolem ofenzívy Tet a jejích následků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Příběh a atmosféra mají hrát tentokrát klíčovou roli - proto bude hra obsahovat spoustu dialogů mezi vojáky, ve kterých - jak asi tušíte :) - nebude o tvrdší výrazy nouze. Pro Pivotal je velice důležité každou postavu věrohodně a do hloubky charakterizovat, aby se s ní mohli hráči snáze sžít. Tou nejdůležitější přitom bude vojín a polní medik Harold Kahler, coby nováček přezdívaný Cherry. Jeho kamarády se stanou sniper a expert na výbušniny Bruce "Junior" Lesh, zkušený seržant Frank "Ragman" Wier a také Will "Hoss" Shafer, jehož parketou budou zase těžké zbraně. Každá postava bude mít také omezený počet zbraní, které může nést. Mluví se dokonce o pouhých třech kouscích na osobu.

Conflict: Vietnam bude ještě mnohem více ovlivněn žánrem RPG, v průběhu mise totiž budete moci sami určovat, jakým způsobem a do jakých oblastí se promítnou získané zkušenosti. Samozřejmostí se stanou též ovladatelná vozidla (tanky, džípy atd.). Podle Pivotalu budete moci hrát buď ve stylu "Rambo" a nebo takticky, má záležet vyloženě na vás. Proběhne-li vše, jak je naplánováno, měl by se Conflict: Vietnam objevit na PC, PS2 i Xboxu ještě letos v září. U nás hru vydá v češtině CD Projekt.
zdroj: C&VG

kate

Nejnovější články