Gorky Zero, Spellforce, UFO: Aftermath pics
zdroj: tisková zpráva

Gorky Zero, Spellforce, UFO: Aftermath pics

16. 4. 2003 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Metropolis Software opět vypustili několik nových ukázek ze svého nadcházejícího projektu s názvem Gorky Zero.

Tyto nové screenshoty nyní můžete spatřit v naší galerii. Gorky Zero se zařadí do rodiny taktických akcí. Hra navazuje na dřívější titul stejných vývojářů - Gorky 17. Její děj se však odehrává ještě před událostmi staršího díla. Hrdina zůstává stejný a jeho jméno je Cole Sullivan. Příběh Gorky Zero se zrodil v hlavě známého polského sci-fi spisovatele R. Ziemkiewicze. Titul má vyjít na podzim tohoto roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Gorky Zero galerie  ||  Spellforce galerie  ||  UFO: Aftermath galerie

Jeden nový obrázek se dnes objevil také v galerii ke hře Spellforce: The Order of Dawn, vyvíjené studiem The Phenomic Zone pod hlavičkou společnosti Jowood. Hra bude kombinovat prvky RPG a RTS a přivítá vás do fantasy světa plného čar a kouzel. Seznámíte se se šesti klasickými fantasy rasami - Humans, Dwarves, Elves, Dark Elves, Orcs, Trolls a čelit budete muset více než 30 různým nepřátelským druhům. Spellforce je navržena ve 3D a umožní vám sledovat svět jak z izometrického pohledu, tak z perspektivy první osoby. Vydání hry se očekává zhruba v létě.

Nakonec vám můžeme předvést pětici nových screenshotů z očekávaného UFO: Aftermath, vznikajícího v dílnách českých vývojářů Altar Interactive. Tento projekt navazuje na sérii s názvem UFO a zasadí vás do role jediné naděje planety Země, vůdce posledních zbylých lidí. Hra bude kombinovat prvky obou typů strategií (tahové i real-time) a RPG, protože každá z postav bude mít své jméno, charakteristiky a také různé vlastnosti a schopnosti. Užijete si dosti budování základen, stíhaček a vojenských jednotek i taktických bojů proti různým mutantům a vetřelcům. Titul bude vydávat společnost Cenega Publishing někdy během třetího čtvrtletí letošního roku a to kompletně v češtině.

korg

Nejnovější články