GoldenLand - nová RPG z Ruska
zdroj: tisková zpráva

GoldenLand - nová RPG z Ruska

25. 10. 2001 19:46 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nedávno jsme Vás informovali o záměru ruské vývojové společnosti Burut dobýt svět svou novou hrou Kreed, střílečkou založenou na X-Tend engine, technologicky velmi podobné té, jakou bude mít i očekávaný DOOM 3.

Poněkud jsme opomněli skutečnost, že ti samí maníci z Burutu zároveň pracují jestě na jedné, tentokrát RPG hře, nazvané GoldenLand. Děj je situován do světa nazvaného "GoldenLand". Hlavní hrdina bude mít za úkol postavit se spolu se svými pomocníky (až 50 členů se ve skupině může objevit) tváří v tvář tajemnému bohu, známému jako Drah-Shoo. V boji proti zlu budete mít celou řadu různých zbraní a kouzel. Jak už to tak u podobných her bývá, na začátku si budete moci nadefinovat vlastního bojovníka a přiřadíte mu některé základní vlastnosti a dovednosti, které pak během hry budete postupně rozvíjet.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Dalo by se očekávat, že pro splnění všech úkolu bude nutné neustále bojovat, avšak zdaleka tomu tak není. Hru můžete zrovna tak dobře projít, aniž byste kohokoliv zabili. Souboje jsou řešeny tahově s množstvím různých funkcí. Tvůrci se snažili do hry zakomponovat i různé hádanky, rébusy a další úlohy, ke kterým bude zapotřebí vyjednávecích schopností. Tvůrci GoldenLand mají v úmyslu přidat i multiplayer mód, který by byl kompletně nezávislý na single playeru. Hra by měla být vydána ke konci roku 2002.
zdroj: BlueMonday Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články