Forever Worlds,Jack Ripper,Egyptian Prophecy
zdroj: tisková zpráva

Forever Worlds,Jack Ripper,Egyptian Prophecy

19. 5. 2003 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V této zprávě vás seznámíme se třemi adventurními tituly, které by se měly objevit na konci tohoto roku.

Z každého z nich vám dnes rovněž můžeme nabídnout pár obrázků. První projekt, který vám tímto představujeme, je hra s názvem Forever Worlds, vyvíjená týmem Hexagon Entertainment. Jde o úplně čistou adventuru z vlastní perspektivy, s níž se hráč v roli archeologického detektiva dostane do několika surrealistických světů. S Forever Worlds se vydáte na výpravu řetězcem neparalelních dimenzí, kde splývá fantazie s magií.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Forever Worlds galerieJack the Ripper galerieEgyptian Prophecy galerie

Dalším titulem se zabývá vývojářské studio Galilea Multimedia. Jeho název je Jack the Ripper, neboli Jack Rozparovač. Hra pojednává o Jimmy Palmerovi, reportérovi, jenž se jal ve svých článcích zabývat sérií ukrutných vražd a pomalu se tak zapletl do nebezpečné hry na kočku a myš. Jeho denní komentáře vždy vzbudily pozornost tajemného neznámého, který se s Palmerem dorozumíval pomocí novin. Palmer brzy zjišťuje, že ten záhadný vrah by mohl být neblaze proslulým Jackem Rozparovačem.

Poslední adventura, kterou vám v rámci této zprávy představujeme, nese název Egyptian Prophecy a je dílem evropské části společnosti DreamCatcher. Jak je patrné z jejího titulu, přeneseme se nyní do Egypta, do doby, kdy této zemi hrozí pád, neboť její vládce - Ramses II umírá. Amon-Ra, bůh Slunce slíbil prodloužit Ramsesův život výměnou za ten nejnádhernější chrám, který kdy byl postaven. Místo, kde má chrám vzniknout, ale postihuje několik hrozivých událostí a vše se tak začíná hroutit. Hráč zaujme roli mladé princezny Maiy a pokusí se záhadným incidentům přijít na kloub a zachránit svému faraónovi život.
zdroj: PR

Nejnovější články