Fable 2 a další X360 hry budou v češtině
zdroj: tisková zpráva

Fable 2 a další X360 hry budou v češtině

27. 8. 2008 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Microsoft má lokalizovat brzké akční RPG. + STRAŚIDELNÁ MONSTRA

Český Microsoft to zatím oficiálně neohlásil, neboť tyto záležitosti nejsou nikdy stoprocentně v jeho moci a mohou se na poslední chvíli nečekaně změnit náhlým vyřazením daného jazyka z mezinárodního master DVD disku, což už později nelze nijak napravit, ale podle našich informací z důvěryhodného zdroje to je prakticky jisté. Akční RPG Fable 2 pro X360, které v zemích EU vyjde přesně 24. října, bude lokalizované do češtiny formou titulků, krabice a manuálu.

Jak později upřesnil obchod Xzone, titulky budou ve hře (týká se standardní i sběratelské edice) volitelné a určitý jazyk se objeví (tak jako u jiných her) v závislosti na tom, jaký máte nastavený region ve svém profilu na Xboxu 360, takže kdo chce, může hrát i v angličtině. Vzniku překladu nasvědčuje i fakt, že nedávno byly lokalizovány související hospodské minihry na XBLA. Nové obrázky monster z Fable 2:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Dalšími tituly pro Xbox 360, které mají být počeštěny stejným způsobem, budou: Gears of War 2 (v tomto případě jak normální, tak i sběratelská edice), Banjo Kazooie 3 a příští rok pak také sci-fi RTS Halo Wars.

Kdo si Fable 2 nyní předobjedná z Xzone, dostane ji ve speciální limitované edici za cenu té běžné (1699 Kč) - více o hře v exkluzivních dojmech, reportáži o návštěvě Lionheadu a v rozhovoru s Peterem Molyneuxem.
zdroj: vlastní, PR

jd

Nejnovější články