Extrémní jízda s Xpand Rally Xtreme
zdroj: tisková zpráva

Extrémní jízda s Xpand Rally Xtreme

31. 10. 2006 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

O hře Xpand Rally Xtreme polské společnosti Techland už jsme také neslyšeli hezkou řádku měsíců.

Dnes tu ale máme sadu čerstvých screenshotů, a tak si tohoto následníka úspěšné závodní hry z roku 2004 (recenze) můžeme hezky připomenout. Xpand Rally Xtreme slibuje vše, co oceňovali hráči i média na předchozí hře - skvělou grafiku, detailní model poškození vozidel i realistický fyzikální model.

Nabídnout vám bude moci virtuální verzi některých z nejznámějších speciálních úseků extrémních rallye na světě. Těšit se tak můžete například na Čínskou Rallye, která byla kvůli skutečně extrémním podmínkám vyřazena z WRC či Korsickou Rallye, jejíž organizátoři z ní vyškrtli některé zvláštní úseky s úzkými cestami a příliš strmými srázy ve vysokých horách. K tomu, abyste se s touto hrou přiblížili emocím, které zažívají opravdoví rallye jezdci, mají pomoci také pečlivě vymodelované povrchy tratí, pěkně se všemi nerovnostmi, trhlinami, dírami a rýhami. Ovládat vůz na takovém terénu nebude jednoduché, ale to zároveň neznamená, že se Xpand Rally Xtreme snaží přiblížit ryzímu, hůře ovládatelnému simulátoru. Hraní této hry nemá být o nic těžší než co předvědla její předchůdkyně.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Zachován zůstane arkádový mód, i když s tím rozdílem, že tentokrát prý hráč bude muset používat plyn trochu opatrněji. Simulační mód vám nicméně připraví zcela nový zážitek, což souvisí s těmi extrémy naznačenými už v názvu. K dispozici budete mít 15 vozů ve 23 verzích, včetně osmi nových modelů. Zajezdíte si s nimi v pěti různých zemích - v Číně, Malajsii, Itálii, Japonsku, USA. Součástí titulu bude i 67 individuálních závodů. Na výběr budete mít ze tří typů hry - kariéra, jednotlivé závody, multiplayer. V kariéře se budete snažit získat nejvyšší titul. cesta k němu povede nejen přes řadu různých závodů, ale také přes upgradování a kupování nových vozidel. Novinkou zde mají být jakési paralelní závody na super-speciálních úsecích a závody volného stylu proti náročným AI oponentům.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články