Emergency Room - interaktivní hra podle populární TV série
zdroj: tisková zpráva

Emergency Room - interaktivní hra podle populární TV série

6. 5. 2004 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Studio Legacy Interactive chystá letos na podzim vydat první interaktivní hru založenou na původním televizním seriálu společnosti Warner Bros.

Interactive Entertainment, který běží už desátým rokem na stanici NBC - ER (Emergency Room). Hra vznikající na základě licence se jmenuje stejně jako seriál. Má jít o kombinaci strategie a RPG s dramatickým a poutavým příběhem připomínajícím původní TV show. Podle včerejší tiskové zprávy se v ER-hře mají objevit hlasy některých herců ze seriálu - Noah Wyle (Dr. John Carter), Sherry Stringfield (Dr. Susan Lewis) a Mekhi Phifer (Dr. Gregory Pratt).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hráč se v této hře zapojí do týmu lékařů známých ze seriálu coby nově přijatý internista a bude mít na starost plynulý příliv pacientů s různými zdravotními problémy od malých říznutí a modřin po skutečně vážná zranění způsobená při nějaké nehodě nebo násilném trestném činu. Při tom všem se budete muset potýkat také s různými intrikami, etickými dilematy či prchavými romancemi. Když si povedete dobře, možná se vám podaří vybudovat prestižní postavení v rámci chicagské všeobecné nemocnice.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články