E3 - pořádná divočina v Jurassic Park
zdroj: tisková zpráva

E3 - pořádná divočina v Jurassic Park

21. 5. 2002 21:27 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Universal Interactive a australský Blue Tongue Software se na E3 pochlubí svým novým titulem s povědomým názvem Jurassic Park.

Jak je z titulu hry patrné, inspiraci její tvůrci hledali v sérii známých filmů od Stevena Spielberga. Její vydání se chystá na konec tohoto roku, a to pro platformy: PC, Xbox a PS2. V naší galerii si můžete prohlédnout prvních šest screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

S 3D budovatelskou strategií Jurassic Park si můžete vyzkoušet zrealizovat velký sen Dr. Johna Hammonda, kterému se ani opakovaně nepodařilo svůj velkolepý plán vytvořit ostrov, kde by bez problémů žili prehistoričtí tvorové. Jurassic Park Vám umožní buď prostě vystavět ten největší a nejúžasnější dinosauří park na světě, anebo můžete zvolit cestu 12 misí, které dostatečně proklepnou Vaše zkušenosti s mocnou silou přírody a jejími největšími stvořeními. Postarat se budete muset rovněž o návštěvníky svého parku a zachraňovat zabloudivší a samozřejmě pokoušet se zabránit dinosauřímu běsnění např. sedativy. Hrou Vás bude doprovázet soundtrack zahrnující dvě skladby od Johna Williamse, který má na svědomí muziku k původním filmům.

Jurassic Park Vám dá možnost svou hru kontrolovat hned z několika pohledů kamer - Ranger Cam mód (při kterém můžete neposlušnému zvířátku podat sedativa), Chopper Pilot mód (v tomto módu můžete pilotovat helikoptéru nad svým parkem) a prostý Visitor View mód, v němž spatříte tento svět očima užaslého návštěvníka. Ve speciálních laboratořích budete míchat nejrůznější lektvary, které budou mít působit na Vaše prehistorické svěřence tak, jak Vy budete potřebovat. Můžete tak svá zvířata ovládat - správně namíchaná dávka může donutit tvora spát, mít hlad, být rozzuřený, ad.; avšak špatně namixovaný lektvar může způsobit pohromu. Při všem tom snažení můžete pozorovat fascinující vzájemné působení (lov, boj, krmení či chování ve stádech) více než 25 prehistorických mazlíčků.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články