Command & Conquer 3 - oficiální obrázky a info
zdroj: tisková zpráva

Command & Conquer 3 - oficiální obrázky a info

10. 5. 2006 1:01 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak jsme již psali v preview, nástupce legendární RTS ságy Command & Conquer bude vyprávět o druhé válce o tibérium a navazovat tedy na Tiberian Sun.

Tvůrci se chtějí co nejvíce zavděčit fanouškům série, což se projeví třeba na jednotkách - kromě nových totiž narazíte i na staré známé, byť v některých případech projdou mírnou úpravou. Třeba takový Mammoth tank poznáte na první pohled, ale kromě klasického děla si na něm budete moci aktivovat i tzv. rail cannon. Dalšími novinkami bude třeba schopnost několika specifických jedinců spojit své síly a získat tak nové vlastnosti. Nebo zesílení určitého typu jednotek v blízkosti iontové bouře, kterou bude moci jedna z frakcí dokonce ovládat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

C&C3 nabídne tři kampaně složené z kapitol, tzv. "Theatres of War", což je konkrétní zeměpisné místo (např. Skandinávie), na kterém se budou odehrávat příbuzné mise. Hraní se jinak bude do budoucna odvíjet podle vašich dřívějších skutků - před nebo v rámci mise vždy učiníte nějaké rozhodnutí, které zásadně pozmění povahu následujících vedlejších misí. Na výběr dostanete kupříkladu mezi bitvou o letiště nebo přístav. Sáhnete-li po té první a vyhrajete ji, v následujících misích nebudou mít nepřátelé k dispozici vzdušené jednotky, což je pravý opak vaší situace. To samé v bledě modrém platí po ukořistění přístavu pro lodě.

Díky moderním technologiím má bitevní pole vypadat co možná nejreálněji. Těšte se na hustou střelbu, masivní exploze s létajícími troskami, vířící prach, stoupající dým a při opravdu obřích bitvách i zamlžení celé atmosféry. Uživatelské rozhraní se vrátí ke kořenům série, takže ovládací panel bude opět na pravé straně obrazovky. Dle slov autorů by mělo být ovládání hry skutečně jednoduché a intuitivní, ale na druhou stranu co do možností velmi bohaté.
zdroj: IGN

moolker

Nejnovější články