Black9 - akce od tvůrců Starfleet Command
zdroj: tisková zpráva

Black9 - akce od tvůrců Starfleet Command

24. 4. 2003 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Podle vývojářů ze společnosti Taldren a jejich nadcházející futuristické third-person akční adventury poháněné Unreal technologií - Black 9 (PC, Xbox, PS2), bude rok 2080 tím nejkrvavějším a nejbrutálnějším rokem lidské existence.

I když z počátku půjde především o boj mezi devíti hrůzu nahánějícími ilumináty, jejichž cílem je moc a politická nadvláda, později začne jít i o existenci lidstva jako takovou. Právě když bude krvavá řež vrcholit, budete coby žoldáci vysláni do akce, při které bude pouze nepatrná dělící čára mezi tím, být nástrojem války a tím, být zachráncem lidstva.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Black 9 v sobě kromě prvky adventury nese rovněž základní prvky RPG. Získané body budete moci rozdělovat během každého levelu mezi různé schopnosti, jako síla, obratnost (v mentálním slova smyslu), hbitost, ad. Přidáváním těchto bodů k položce zdraví budete navíc redukovat čas na zotavení. Z RPG i Black 9 propůjčilo i systém tříd postaviček. Bude zde bojovník, kouzelník i zloděj. Váš výběr se pak na základě typických vlastností těchto tříd odrazí na průběhu určitých částí hry. Protože je titul situován do budoucnosti, nebudou prostředkem kouzelníka klasická kouzla, ale spíše vymoženosti vědy a techniky. Např. k uzdravení zde napomůže nano-technologie a její mikroskopičtí robůtkové vpíchnutí do lidského těla. Výběrem třídy vaší postavy vše ale nekončí. stejně tak si totiž budete moci vybrat z několika typů postav - sexy žena, muž, geneticky vylepšený velký hoch nebo jakási kočičí elfka. Příběh vás přivede na řadu různých míst, od Šanghaje po rudý Mars. Arsenál zbraní, které dostanete k dispozici, bude obsahovat vše možné od poloautomatických zbraní po energetické meče. Aby jste si tolik neošoupali podrážky, budete moci využít komfortu lunárních vozítek. Black 9 nebude ošizena ani o multiplayer a podporu mod komunity. K vydání hry by mělo dojít v druhé polovině tohoto roku.
zdroj: GameSpy

korg

Nejnovější články