Termín a česká cena Halo Reach
zdroj: tisková zpráva

Termín a česká cena Halo Reach

27. 5. 2010 16:16 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Bude k dostání ve standardní, limitované i exkluzivní edici s figurkou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Vývojářské studio Bungie oznámilo oficiální datum uvedení očekávaného pokračování své nejslavnější série Halo - Reach. Fanoušci se ho dočkají již 14. září letošního roku. Halo: Reach u nás bude v předprodeji ve standardní, limitované i exkluzivní edici za odhadovanou maloobchodní cenu 1 499 Kč, resp. 1 699 Kč za limitovanou a 2 299 Kč za exkluzivní verzi. Nejdražší edice bude mít jako jeden z hlavních bonusů 25 cm vysokou sochu Noble Teamu ruční výroby od špičkových řemeslníků z McFarlane Toys, kteří dodávají své figurky i pro hlavní trháky filmového průmyslu.

    Nový díl se odehrává před celou trilogií Halo světa v době, kdy se zrodil tzv. Noble Team, složený z hrdinných Spartánů. Ten představuje poslední vlnu odporu na planetě Reach, která bojuje proti alianci mimozemských ras Covenant. Nové pokračování Halo nabídne spolu s promyšlenou dějovou zápletkou i silný zážitek z multiplayerových soubojů díky novým herním prvkům jako využití jetpacků a soubojů na blízko. Hráči se mohou těšit také na vylepšený grafický engine.
V souvislosti s oznámením data vydání uvolnilo Bungie nový trailer s názvem „The Good, the Badass and the Ugly“, což je sestřih těch nejlepších záběrů z betatestu multiplayeru.


Více informací o této hře pro X360 naleznete na halo.xbox.com, xbox.cz nebo v kompletním zpravodajství:

Komentovaná předváděčka Halo Reach  [8.5.2010 10:10]
Kompetitivní mechanismy z Halo Reach  [9.4.2010 10:10]
Důvěrně známé a přece jiné Halo Reach  [22.2.2010 09:09]
zdroj: PR

jd

Nejnovější články