Soldier of Fortune II vyjde koncem jara
zdroj: tisková zpráva

Soldier of Fortune II vyjde koncem jara

24. 1. 2002 1:59 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Pokud jste během dneška někde na internetu narazili na informaci, že vydání druhého pokračování Soldier of Fortune II je odloženo na konec tohoto roku, nebuďte zklamaní, neboť jde o poplašnou zprávu, která se nezakládá na pravdě.

sof22 zdroj: tisková zpráva Nebyli jsme jediní, komu zřejmě tato informace vrtala hlavou a během dne se nějaká dobrá duše z GamingGroove pro jistotu zeptala přímo u zdroje. Konečnou platnou informací tak je, že Activision sice zatím oficiálně neoznámili přesné datum vypuštění svého dílka (k nějakému drobnému opoždění nejspíš však dojde), ale zároveň všechny příznivce ujistil, že Soldier of Fortune II bude vydán nejpozději někdy na přelomu jara a léta (rozhodně ne na konci roku, jak se objevilo na jedné belgické sajtě). Více o této krvavé střílečce v našem nedávném preview:

    Zajímavostí je, že se zbraně budou odvíjet od místa, ve kterém se zrovna nacházíme. To znamená, že v USA budeme střílet americkými zbraněmi a v Kolumbii to budou zase kolumbijské zbraně. Jednou z dalších věcí, na kterou se můžeme těšit, je používání nejrůznějších vozidel. V jedné misi dokonce usedneme do helikoptéry, ale bohužel to nebude na post pilota. Usedneme za těžký kulomet na palubě helikoptéry a za jeho pomocí budeme ochraňovat ostatní vrtulníky převážející členy elitních jednotek... [více]
zdroj: GamingGroove Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články