Origin of the Species odložena
zdroj: tisková zpráva

Origin of the Species odložena

24. 3. 2005 20:20 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojáři z Nu Generation Games dnes oznámili odložení vydání svého chystaného projektu s názvem Origin of the Species.

Původně jsme se této akční adventury s prvky RPG měli dočkat už během tohoto čtvrtletí (viz lednový rozhovor), podle nového rozvrhu ji však neuvidíme dříve než před koncem roku. Co vedlo tvůrce k takovému posunu, těžko říci. Možná paranoia, jak jim to prolínání reality a fikce vlezlo na mozek, možná jde ale o úplně něco jiného. Podle tiskové zprávy prý mají v patách vládu, která se mermomocí snaží zabránit prosáknutí pravdy o tajném projektu G.I.Ants, potažmo viru zvaném Triton-76, na veřejnost. Jsou proto údajně nuceni každé dva týdny neustále měnit pozice a s tím spojené balení a vybalování nutného vybavení silně narušuje jejich pracovní plán. Umlčet se prý ale nedají a dřív nebo později lidem z celého světa pravdu nakonec odhalí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pokud jste někdy četli některou z tiskovek společnosti Nu Generation Games (viz např. tato srpnová zpráva), asi vás takové vysvětlení z míry nevyvede. Aby vám to čekání na velké odhalení tajného spiknutí utíkalo, nabízíme vám v naší galerii trojici nových ukázek ze hry. Možná v nich je ukryta nějaká šifra...

V každém případě, Origin of the Species vypráví příběh o zpočátku nevinném výletu do Nevadské pouště, který se však záhy pro skupinku osmi kamarádů proměnil v noční můru, neboť zde právě armáda testovala svou novou zbraň na bázi virů a poněkud se jim to zvrtlo. Hlavní postavou hry je dívka, jejímž cílem je zachránit přátele. Nebude to nijak jednoduché, protože ji čeká setkání s hordou zmutovaných hmyzích bestií všeho druhu. Více se o hře dozvíte v našem archivu, zejména pak v již zmíněném rozhovoru.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články