Metal Gear Solid V: The Phantom Pain podle uniklého videa vyjde 1. září
zdroj: tisková zpráva

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain podle uniklého videa vyjde 1. září

3. 3. 2015 18:15 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Pokud jste stejně jako my netrpělivě čekali na dokončení odpočtu na stránkách série Metal Gear Solid, který měl skončit dnes, pak jste, stejně jako miliony ostatních, takzvaně utřeli. Konami se zkrátka seklo o den a dnes došlo k resetu odpočtu a navýšení zbývajícího času až do zítřka. Nicméně, ve finále to až tolik nevadí. Na internet totiž proniklo video z IGN, kterého bychom se měli s největší pravděpodobností dočkat právě zítra a jehož největším poselstvím je samozřejmě to, co jsme očekávali všichni - datum vydání Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. To je dle videa stanoveno na 1. září.

Všichni mladší hráči školní docházkou povinní tak náhle dostávají exkluzivní důvod, proč se vůbec těšit na začátek nového školního roku. Tím je další pokračování kultovní série. Těžko se nyní můžeme dohadovat nad tím, co bylo důvodem časového posunu, ale jak vidno, nikomu to momentálně příliš nepřekáží. Je ale víceméně jisté, že video uniklo proto, že IGN už informaci má a načasovalo si jeho vydání podle stejného mustru, podle kterého byl nastaven odpočet na stránkách. Někdo v Konami se prostě seknul o den.

Předmětem promptně staženého videa je sedm minut dlouhá řeč Hidea Kojimy o hratelnosti a náplni Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a nikdo příliš nepochybuje, že i přes toto prozrazení data vydání se zítra máme rozhodně nač těšit, protože nových informací bude asi víc, než dost. Níže pod článkem můžete pak vidět to nejdůležitější - obrázek pocházející z videa, jenž prozrazuje právě ono záříjové datum vydání platící pro všechny regiony.

mgs zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články