Max Payne 3 odložen na květen/červen - UPDATE
zdroj: tisková zpráva

Max Payne 3 odložen na květen/červen - UPDATE

17. 1. 2012 14:50 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Update – Na konzolích vyjde hra dříve, než na PC.

Už známe i přesná data vydání. Xbox 360 a PS3 verze vyjdou 18. května, PC verze dorazí do Evropy až 1. června tohoto roku.

Vlastně by nás to nemělo překvapovat, Rockstar obvykle vydává své hry v květnu jako v případě Red Dead Redemption (nebo v jeho těsné časové blízkosti, že, GTA IV?), takže březnové datum pro Max Payne 3 bylo takovým exotem. Každopádně, pokud jste měli v černobílém kalendáři zaškrtnutý březen, případně jste si kalendář namalovali na havajskou košili, přišel čas si zakroužkovat celý květen, protože přesnější datum zatím není známo.


Strauss Zelnick se ke zpoždění vyjádřil následovně: „Nebereme změny v našem distribučním kalendáři na lehkou váhu, takže vězte, že toto malé zpoždění zajistí, aby Max Payne 3 přinesl tu nejvyšší kvalitu a úžasnou zábavu, jakou od nás očekáváte“.

Tímto krokem se tedy přesouvá hra do finančního roku 2013 a zároveň se tak Max Payne 3 zbavuje jednoho z velkých konkurentů, Mass Effect 3, což ale sotva byl primární důvodu zpoždění vydání. Jak vidíte celé zpoždění vy? Vadí vám posun vydání, je vám to jedno a nebo jste raději, že se velké tituly rozprostřou na větší časový úsek?

Nejnovější články