Kritické chyby odložily plastelínový Armikrog na konec měsíce
zdroj: tisková zpráva

Kritické chyby odložily plastelínový Armikrog na konec měsíce

9. 9. 2015 13:06 | Novinky | autor: Adam Homola |

Plastelínový Armikrog měl vyjít už v srpnu. To nedopadlo, tak se počítalo se začátkem září. Začátek září je už za námi a Armikrog pořád nikde. Vývojáři z Pencil Test Studios teď museli bohužel oznámit další odklad, tentokrát už snad poslední. Armikrog je prakticky hotový, ale jeho vydání zhatilo několik zásadních bugů, které tvůrci prostě ven pustit nechtěli.

"Víme, že jsme datum posunuli už v minulosti a teď to děláme zase, ale krátký odklad je dobrou daní za skvělou hru - je to lepší, než kdybychom hned zítra vydali frustrující zabugovanou verzi," obsahují tvůrci na Steamu své rozhodnutí.

Konkrétně jde o bugy typu "progression stopper", tedy takový ten nepříjemný typ chyby, kvůli které se nemůžete posunout ve hře dál. Pokud hra hra tak vyšla na čas, nemohlo by ji pravděpodobně nemalé procento hráčů vůbec dohrát. Tvůrci, kterých na hře pracují spíše jednotky než desítky či stovky, prý makají nonstop, včetně "oddělení" pro kontrolu kvality.

Pokud se tak ještě něco nepokazí, měli bychom 30. září dostat nástupce legendárního Neverhooda. Ten si na svůj život vydělal před pár lety skoro milion dolarů na Kickstarteru.

zdroj: Archiv

Nejnovější články