GOLD: Sacred, Splinter Cell: Pandora Tom., Westerner
zdroj: tisková zpráva

GOLD: Sacred, Splinter Cell: Pandora Tom., Westerner

5. 3. 2004 18:18 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Právě dokončené neboli tzv.

gold hry se na nás valí jak na běžícím pásu a nyní vás seznámíme s dalšími přírůstky. Všechny fanoušky akčních RPG typu Diablo jistě potěší tento příspěvek marketingového manažera Ascaronu, který praví, že nadějný titul Sacred je hotov. V současné době se lisují CD a tiskne skoro sedmdesátistránkový manuál, aby se fantasy svět země Ancarie dostal na monitory našich počítačů co nevidět. Konkrétně se hovoří o anglické verzi 19. března (Velká Británie, Benelux, Skandinávie) a verzi s českými texty od Cenegy v polovině dubna. Detaily se o Sacred dočtete v dojmech z dema od Jíry Sládka.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Ze záznamu včerejšího chatu s producentem Domitille Doatem z UbiSoftu vyplynulo, že špionážní akce Splinter Cell: Pandora Tomorrow je taktéž dokončena a schválena Microsoftem, takže už nic nebrání jejímu vydání pro Xbox a PC 25. března (verze pro PS2/GameCube budou časem), avšak o termínu pro ČR zatím není nic známo. Multiplayerovou část hry vám předvedou dvě zajímavá videa po třech minutách (2x 15 MB, QuickTime ve vysokém rozlišení) a to jak v roli zvěda (third-person kamera), tak proti němu bojujícího žoldáka (pohled z vlastních očí). Jiná videa demonstrující termo/noční/elektro-magnetické vidění se nachází na české fansite SplinterCell.cz.

Dalším pozlaceným titulem dnešního podvečera je kovbojská adventura Fenimore Fillmore: The Westerner od Revistronicu. Ač jste v minulých týdnech mohli zaznamenat výskyt pár předčasných recenzí (např. jedné hodně záporné na JustAdventure), finální anglická verze je hotova teprve teď. Na západ od našich hranic (s výjimkou Španělska, kde je k dispozici už déle) by tato hra navazující na Tři lebky Toltéků měla vyjít v průběhu března, zatímco pro ČR počítá Cenega s lokalizovanou verzí na 15. května. Sadu pěkných wallpaperů s tématikou Westernera naleznete na francouzské homepage.

Konečně poslední dodělanou hrou je válečná 3D RTS Desert Rats vs. Afrika Korps, která se má v USA objevit 23. března a u nás opět v češtině od Cenegy o něco později. A když už jsme ponořeni v těch termínech vydání, zmíníme zde ještě pár bleskovek, které by jinak patřily do rubriky krátkých zpráv uprostřed hlavní stránky. Akční RPG Dungeon Siege 2 bylo Microsoftem potvrzeno na Vánoce 2004 a strategii Rome: Total War zase slibují nově spuštěné britské stránky Activision na září. Posun opačným směrem, zřejmě aby to bylo vyvážené, zaznamenala vojenská simulace Soldner: Secret Wars, která byla odložena na květen kvůli prodlouženému betatestování.

zdroj: HomeLan, RPGDot, GameStar, PCGames a další

jd

Nejnovější články