DLC Dragon’s Teeth přinese do Battlefield 4 nové mapy a herní mód už v polovině července
zdroj: tisková zpráva

DLC Dragon’s Teeth přinese do Battlefield 4 nové mapy a herní mód už v polovině července

9. 7. 2014 15:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Předposlední DLC pro Battlefield 4 s názvem Dragon’s Teeth a vyjde už 15. července. Termín samozřejmě platí pro hráče s Battlefield Premium. Ostatní se DLC dočkají 29. července. Dragon’s Teeth nabídne tradiční čtveřici nových map, novou výbavu a další bonusy, které si rozebereme v článku.

První mapa na seznamu nese název Lumphini Garden, což je reálným thajským parkem inspirovaný otevřený prostor, kterému dominuje centrální vodní plocha, po níž se můžete prohánět ve vodních skútrech.

Pearl Market se naopak odehrává v úzkých uličkách husté městské zástavby a je tedy určena spíše pro vyznavače boje na blízko.

Mapa s názvem Propaganda slibuje betonovou džungli, jejímž základem jsou obrovské sochy a monumenty velkých vůdců. Snad půjdou odstřelovat kusy soch.

Poslední nová mapa s názvem Sunken Dragon nabídne taktéž vodní prostor s velkou plovoucí restaurací. Vodu z jezera ale můžete vypustit a vytvořit tak prostor pro klasický pozemní útok.

Dále se v Dragon’s Teeth objeví pětice nových zbraní (Desert Eagle 44, italská Unica 6, odstřelovačka CS5, MPX a útočná puška BullDog) a dvě nové hračky - balistický štít a R.A.W.R, což je robotické vozítko se spoustou namontovaných zbraní. To kdybyste nepřišli na chuť upalování lidí pájkou na normálním vozítku.

Podobně jako balistický štít se v multiplayerovkách stále častěji objevuje i mód Chainlink, což je ekvivalent Conquestu, ve kterém však musíte propojovat sousedící body. Nově jej tedy nabídne i BF4.

Třešní na dortu je pětice nových trofejí a deset nových úkolů, které Dragon’s Teeth rovněž přinese.

Battlefield 4 zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články