CD Projekt posouvá termín vydání třetího Zaklínače z února na květen
zdroj: tisková zpráva

CD Projekt posouvá termín vydání třetího Zaklínače z února na květen

8. 12. 2014 17:50 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Když mi skočil do schránky email s předmětem "The Witcher 3: Wild Hunt – An Open Letter", bylo mi v okamžiku jasné, o čem je, protože jde o repete situace z března letošního roku - tvůrci z CD Projektu posouvají vydání třetího Zaklínače. V březnu posouvali z podzimu letošního roku na 24. února 2015, tentokrát posouvají vydání z února o dvanáct týdnů na 19. květen 2015. Důvody jsou prozaické - potřebují víc času, aby měli jistotu, že vydají hru dle svých představ. A zároveň tvůrci přiznávají, že únorový termín stanovili poněkud unáhleně.

"Rozsáhlost a míra komplexity Zaklínače, což je klíčová složka hry, měly na vývoj zásadní dopad. Když se teď blížíme konci vývoje, nacházíme spoustu detailů, které musíme opravit. Když chceme vydat nejdůležitější hru v historii našeho studia, musíme si být absolutně jistí, že jsme udělali co bylo možné, abychom míru bugů a chyb natolik, aby vám nebránili si naplno užít hru," kají se tvůrci v otevřeném dopisu a zároveň se omlouvají, že únorový termín vydání stanovili unáhleně, jak už jsem psal.

zdroj: YouTube.com

 

Samozřejmě nejde o zprávu, kterou by člověk netrpělivě čekající na vydání Zaklínač 3 chtěl necelé tři měsíce před vydáním slyšet. Ale co naplat, musíme ještě chvilku vydržet, protože všechno nasvědčuje, že třetí Zaklínač stojí za jakkoli dlouhé čekání. V mezičase můžete znovu dohrát první dvě hry nebo se třeba pustit do nedávno vydané Witcher deskovky (v reálu, nebo virtuálně), abyste si oživili paměť. Mě jen docela štve, že posun vydání tvůrci neoznámili o tři dny dříve, aby informace o termínu vydání v Levelu 248, co vyjde v pátek, nebyla chybná. Ach jo...

Nejnovější články