Bitva o Helmův žleb v Lord of the Rings Online začne 18. listopadu
zdroj: tisková zpráva

Bitva o Helmův žleb v Lord of the Rings Online začne 18. listopadu

16. 9. 2013 14:51 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Přes šest a půl roku trvalo tvůrcům z Turbine než hráče onlineovky The Lord of the Rings Online přivedli k první pořádné bitvě tolkienovské fantasy ságy. Hra mezitím změnila vydavatele, z měsíčního předplatného přešla na free to play model s VIP předplatným a musí čelit náporu stovek jiných fantasy titulů stejného ražení. Ale, pořád se drží a početná hráčská základna možnost zažit bitvu o Helmův žleb zcela jistě přivítá. Zvlášť, když tvůrci do datadisku přislíbili nejeden zajímavý herní prvek.

Než se k nim ale dostaneme, je třeba papouškovat tiskovou zprávu, která oznámila, že datadisk The Lord of the Rings Online: Helm's Deep bude dostupný 18. listopadu tohoto roku. A společně s tím je k dispozici následující trailer (s vypravěčem, jehož neepický hlas docela ruinuje atmosféru).

The Lord of the Rings Online: Helm's Deep slibuje zvýšení level capu z 85 na 95, což s sebou přinese nové skilly a upravenou specializaci v rámci zvolené třídy. Datadisk vás dále nechá na koni i bez koně prozkoumávat západní část Rohanu, podíváte se do Edorasu, navštívíte tajemnou Šerou brázdu, ale zcela nejvíc se většina hráčů určitě těší na bitvu u Hlásky, respektive bitvu o Helmův žleb. Do ní se budete moci zapojit od 10. levelu výš jako součást větší bojové jednotky.

...

Na videu jsou sice k vidění záběry na pole posetá vojáky, ale docela by mě zajímalo, jak velké bitvy ve hře ve skutečnosti budou. Samozřejmě platí, že čím větší, tím lepší, zejména pro atmosféru. Zároveň je ale jasné, že uspořádat ve světě LotRO jen tak zčistajasna velkou bitvu nebude žádná legrace – ostatně, není to legrace v žádné onlineovce. Uvidíme po osmnáctém listopadu, až se do bitvy u Hlásky zapojí široká hráčská obec.

Nejnovější články