Vyzkoušejte si, jak moc se může zvrhnout vánoční večírek v alfě Party Hard 2
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte si, jak moc se může zvrhnout vánoční večírek v alfě Party Hard 2

21. 12. 2017 11:55 | Video | autor: Patrik Hajda |

Jen si to představte. Celý rok makáte jako šroub od nevidím do nevidím, a jediné, co za to na oplátku očekáváte, jsou vánoční prémie. Jenže váš bohatý šéf je jiného názoru a v podstatě za vaše právoplatné peníze uspořádá večírek pro všechny. Ten šmejd. Nu což, chopíte se nože a svou nelibost hezky vysvětlíte každému jednotlivci na party. Samozřejmě jen ve hře, prosím. Nyní zdarma ve vánoční alfa verzi.

Party Hard 2 se od svého předchůdce značně posunula. Tvůrci se chopili nového 3D enginu, ve kterém ponechali 2D prvky a společně to vypadá vážně skvěle. Náš naštvaný zaměstnanec je teď zároveň o něco schopnější. Unese až čtyři věci naráz (granáty, kanystry s benzínem…), má speciální Party vizi, která mu odhalí interaktivní prvky v okolí a rovněž dokáže uvolnit svůj vztek takovou silou, že všichni nebožáci v jeho osobní zóně prostě vybuchnou.

A když jsou ty Vánoce v podstatě za dveřmi, proč si nenavodit vánoční atmosféru zdarma hratelnou ukázkou z jedné takové vánoční taškařice. Jediné, co proto musíte udělat, je kliknout na tento odkaz a dám autorům svou emailovou adresu. Pak už je jen na vašich schopnostech, jak si poradíte s 60 účastníky večírku, aniž by vás odvedla policie v želízkách nebo igelitovém pytli.

zdroj: Archiv

Na stejném odkaze si hru můžete rovnou i předobjednat za 17 eur, čímž dostanete přístup k aktuální, třetí fázi alfy. Ta obsahuje tři různé úrovně a zároveň všechny budoucí updaty, včetně dokončené hry. Party Hard 2 vyjde v prvním kvartálu příštího roku na Steamu.

Nejnovější články