Cyberpunk 2077 se předvedl nadupaným trailerem s hvězdnou tečkou na konci
zdroj: tisková zpráva

Cyberpunk 2077 se předvedl nadupaným trailerem s hvězdnou tečkou na konci

9. 6. 2019 22:53 | Video | autor: Jan Slavík |

Cyberpunk 2077 není potřeba zdlouhavě představovat, však se na nové dobrodružství od CD Projekt RED třesou obrovské davy hráčů. Možná si ale vzpomenete, že když se minule hra poprvé ukázala v pohybu, našli se i tací, kterým přišla nastíněná atmosféra a stylizace trochu moc ukřičená. Moc barevná. Moc disko. Právě ty by mohla uklidnit nová ukázka – o temnotu a špínu nouze nebude.

Trailer složený z cutscén předvedl zlomový bod v misi, která se podle všeho ani trochu nepovedla, jak měla. Hra se očividně nebude bát zabíjet postavy, což v kombinaci se slibovanou progresí skrze příběhové volby slibuje okamžiky, co budou umět tnout do živého. To by ostatně u hry od CDPR nemuselo nikoho nijak zvlášť překvapit. Však se podívejte sami.

zdroj: CD Projekt RED

Vypadá to parádně, zní to parádně, už aby to tu bylo! To momentálně nejdůležitější, tedy datum vydání, přišel na pódium uvést Keanu Reeves. Ne snad proto, že by ho tvůrci odchytili někde na chodbě jako náhodného kolemjdoucího, ale protože v Cyberpunku 2077 ztvární postavu. Kyber John Wick? Sem s ním!

V kalendáři můžete kroužkovat 16. duben 2020.

Nejnovější články