Bethesda vysvětluje, k čemu vám při hraní Fallout 4 bude užitečná percepce
zdroj: tisková zpráva

Bethesda vysvětluje, k čemu vám při hraní Fallout 4 bude užitečná percepce

16. 9. 2015 17:34 | Video | autor: Adam Homola |

Blížící se Fallout 4 nebude své klíčové statistiky nijak výrazně měnit, ostatně už nějakou dobu víme, že systém S.P.E.C.I.A.L. (Strength, Perception, Endurance, Charisma, Intelligence, Agility, Luck) ve hře opět bude. Minule jste se mohli podívat, co ve hře ovlivňuje a zařizuje síla, dnes vydala Bethesda video zaměřené na percepci - vnímání.

Když se vydáte z Vaultu na povrch, musíte se připravit na spoustu různých nebezpečí a nástrah. Abyste jim mohli efektivně čelit, je dobré investici bodu do percepce nezanedbávat. Hrozbám můžete čelit díky systému Vault-Tec Assisted Targeting System, což je starý známý VATS. Percepci užijete i v rámci VATSu, protože čím větší hodnota vnímání, tím větší přesnost a šance na zabití protivníka.

zdroj: Archiv

Percepce vám pomůže například i při krádežích, kdy utíkáte s inventářem plným lootu z místa činu. Opět: čím vyšší míra percepce, tím větší parádičky si můžete dovolit, aniž by si toho byl protivník vědom. Ostatně, koukněte už na přiložené video, které vám základy tohoto atributy vysvětlí typickým animovaným humorem. A příště si dáme výdrž.

Nejnovější články