TES IV: Oblivion - Knights of the Nine i na X360 a PC
zdroj: tisková zpráva

TES IV: Oblivion - Knights of the Nine i na X360 a PC

18. 10. 2006 12:12 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Říkáte si, co to vlastně je to Knights of the Nine? Pak vám asi unikla zpráva ohledně detailů o PS3 verzi The Elder Scrolls IV: Oblivion (recenze).

Ale já vám to připomenu. V případě Knights of the Nine jde vlastně o podtitul výše zmíněné PS3 verze, nicméně zároveň se tímto názvem označuje i obsah, který měla mít oproti původnímu vydání hry tato navíc. Proto fanoušky jistě potěší informace, že se objevila oficiální tisková zpráva, jež ohlašuje, že se Knights of the Nine dočkají formou addonu i majitelé X360 a PC, a to už příští měsíc, od 21. listopadu. Verze pro X360 přitom bude k dostání přes Xbox Live a www.OblivionDownloads.com, zatímco ta pro PC se má prodávat normálně v krabici, navíc jako kompilace pospolu s dalšími stažitelnými záležitostmi, které Bethesda hráčům kdy nabídla, tj. Horse Armor, The Orrery, Wizard’s Tower, Vile Lair, Thieves Den, Mehrunes’ Razor a Spell Tomes. V Evropě zajistí vydání tohoto titulu společnost Ubisoft.

Knights of the Nine zahrnuje úplně nové frakce a mise pro urozené postavičky, a odpovídá i na mnohé otázky týkající se Ayleid. Hráči se budou moci k novým frakcím přidat a najít svůj vlastní řád svatých rytířů - vést je do boje proti černokněžnému králi a jeho démonickým posluhovačům, prozkoumávaje impozantní kobky hledaje legendární relikvie - posvátné brnění a zbraně Božího křižáka. Jak jste se na našich stránkách už také mohli dočíst, The Elder Scrolls IV: Oblivion je jinak vyvíjena i pro PSP. Vydání této verze je naplánováno na příští rok.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články