Sraz čtenářů Games.cz v Arcade Aréně již 5. května!
zdroj: tisková zpráva

Sraz čtenářů Games.cz v Arcade Aréně již 5. května!

28. 4. 2012 12:51 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Ačkoliv nám to v diskusích dáváte občas pěkně „sežrat“, stejně se s vámi rádi setkáváme. Ať už při živém natáčení Fight Clubu, na nejrůznějších akcích typu Press Start, nebo třeba při náhodných setkáních někde na ulici (ano, i to se stává ;). Už dlouho ale cítíme, že by nebylo na škodu uspořádat nějakou oficiálnější akci, na které bychom se viděli osobně s větším množstvím z vás. Celá věc se pak uspíšila tím, že Games.cz se staly pro tuto sezónu mediálním partnerem historické herní Arény Arcadehry.cz. Pro setkání se čtenáři si totiž těžko dokážeme představit lepší místo, než prostor plný těch nejklasičtějších herních automatů, na které mají mnozí z nás ty nejlepší vzpomínky.

Akce s pracovním názvem Games.cz OPEN se tedy odehraje v sobotu 5. května v muzeu Arcadehry.cz v Červeném Újezdu. Na místě se začneme scházet kolem 13. hodiny a nejpozději ve dvě odpoledne odstartujeme dva turnaje – první pro dvoučlenné týmy v hokejové arkádě Hit the Ice, druhý pro sólisty ve střílečce 1943: Battle of Midway. Zahrát si ale budete samozřejmě moci i na kterémkoliv z dalších 90 automatů, které se nyní v Aréně nacházejí. A když zrovna nebudeme hrát, můžete odchytit jakéhokoliv z přítomných redaktorů a spolupracovníků Games.cz nebo Re-Playe k nezávaznému pokecu o hrách, webu, životě, vesmíru a vůbec. A v podobných debatách můžeme pokračovat, pokud budete chtít, i po uzavření Arény v 18. hodin, kdy si můžeme skočit na pivko do blízké restaurace.

Na závěr už jen jedno upozornění – Aréna Arcadehry.cz bude 5. května otevřena normálně pro všechny zájemce, kteří jsou ochotni zaplatit klasické vstupné, tedy 100 Kč. Jedinou výjimku budou mít všichni přispěvovatelé do našeho Donate programu, jejichž jména budou mít kluci z Arcadeher u vstupu k dispozici a budou je do Arény pouštět grátis.

Těšíme se na vás a doufáme, že dorazíte v hojném počtu! Svou účast můžete předběžně povrdit na Facebooku, nejde ale o žádnou povinnost, přijít můžete i bez ohlášení... ;)

Nejnovější články