Soutěž o 50 klíčů do bety akčního RPG DarkSpore
zdroj: tisková zpráva

Soutěž o 50 klíčů do bety akčního RPG DarkSpore

17. 2. 2011 19:40 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Update: Vážení přátelé, po klíčích do bety Darkspore se jenom zaprášilo. Všech 50 už našlo svého majitele, soutěž tím tedy končí! Doufáme, že se dostalo zrovna na vás. Kdo měl smůlu, tomu doporučujeme zkusit se přihlásit do bety na oficiálních stránkách. Šance, že bude do bety vpuštěn je docela vysoká.

Původní zpráva: Již tuto sobotu proběhne první kolo beta testu akčního RPG DarkSpore od EA, do kterého jste se mohli přihlásit na oficiálních stránkách už dříve sami. Pokud se na vás však neusmálo štěstí a nebyli jste vybráni oficiálně, máme tu pro vás alternativní způsob. Ve spolupráci s českým EA jsme pro vás připravili něco jako soutěž, ve které rozdáme 50 klíčů do bety Darkspore. Podmínky soutěže jsou primitivní: správnou odpověď na níže uvedenou otázku pošlete na mail: soutez.games@tiscali.cz Tentokrát žádný termín vyhlašovat nebudeme, soutěž potrvá do chvíle, než rozdáme všech 50 klíčů. Informace ohledně registrace do bety, stažení herního klienta a termínů, kdy beta poběží, najdete po rozkliku. A nyní již zcela logická otázka:

Ve kterém roce vyšla hra, bez které by DarkSpore asi nikdy nevznikla a jaké hodnocení obdržela v recenzi tady na Games?

Jednotlivá kola beta testu DarkSpore se budou konat v termínech:

19. února
26. - 27. Února
5. - 6.  března
12. - 13. března

K hraní bety budete potřebovat herního klienta, který si po založení EA účtu a následném zalogování můžete stáhnout odsud – budete k tomu potřebovat klíč od nás nebo odjinud.

To je vše, dále už byste si měli poradit sami.

Nejnovější články