Čeština pro Knights of Honor v přípravě
zdroj: tisková zpráva

Čeština pro Knights of Honor v přípravě

24. 10. 2004 21:21 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Z páteční Bergyho recenze Knights of Honor se mohl každý na vlastní oči přesvědčit, že tahle strategie o dobývání středověké Evropy opravdu stojí za to a že si ji Electronic Arts nevybrali do svého portfólia náhodou, byť jde o prvotinu bulharských vývojářů Black Sea Studios.

Proto vás jistě potěší zpráva o přípravě neoficiální češtiny, na které začali pracovat Gef se Sushi a momentálně mají za sebou zhruba pětinu z odhadem megabajtu textu. Překlad bude s diakritikou, jen je trochu nemilá skutečnost, že se zdrojový text skládá z proměnných, takže spousta slov je v prvním pádu a věty pak vypadají krkolomně, ale specifika českého jazyka už nikdo nezmění.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Lokalizaci by autoři rádi dokončili do Vánoc (včetně pořádného betatestu), kdy by KoH čeština měla být na internetu volně ke stažení, ale vše samozřejmě záleží na tom, jestli se nevyskytnou nějaké komplikace. Za info díky Mondymu, na jehož blogu si můžete prohlédnout dalších devět screenshotů.

Když už zde hovoříme o Knights of Honor, nelze nepřipomenout speciální akci na našem internetovém obchodu Tiscali GameShop, jehož zákazníci k této hře za 1359 Kč dostanou jako dárek zdarma tématicky podobnou strategii Europa 1400: The Guild. Akční nabídka platí jen do vyprodání zásob.
zdroj: vlastní

jd

Nejnovější články