Brány Skeldalu 2 a Runaway v češtině už brzy
zdroj: tisková zpráva

Brány Skeldalu 2 a Runaway v češtině už brzy

21. 11. 2002 11:11 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Na webu Napoleon Games se včera objevila krátká zprávička, že byla dokončena hra Brány Skeldalu 2: Pátý učedník a její gold master by se už v tuto chvíli měl nacházet v lisovně v Loděnicích.

Termín vydání této netradiční kombinace adventury s prvky RPG byl potvrzen na začátek prosince, přičemž o distribuci se postará společnost AT Computers za 599 Kč. Do naší galerie jsme také přidali tři nové obrázky, které se začátkem týdne objevily na webu GameStaru. Více se o druhém dílu Bran Skeldalu dočtete v našem archivu nebo vydržte do příštího týdne na rozhovor mezi Kate a Jindrou Rohlíkem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Brány Skeldalu 2 galerieRunaway galerie

Od Martina Lévaye z ostravské firmy Top Distributor k nám včera do schránky přistála radostná zpráva, že česká verze ručně animované point&click adventury Runaway: A Road Adventure je taktéž hotova a vyjde za 999 Kč na třech stříbrných plackách 30.listopadu nebo na DVD na příští rok. Jestli jste si koncem října stáhli exkluzivní trailer s ukázkami českého dabingu, určitě se na tuto hru těšíte stejně jako Nukem, kterému dnes dorazila review-copy, aby vám pomohl v rozhodnutí, jestli si ji máte přát pod stromeček.
zdroj: homepage, Bonusweb, GameStar, PR

jd

Nejnovější články