Původní Syndicate a World Rally Fever na GoG.com
zdroj: tisková zpráva

Původní Syndicate a World Rally Fever na GoG.com

17. 1. 2012 17:34 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Asi nebude úplná náhoda, že v den, kdy EA oznámí vydání kooperativní demoverze střílečky Syndicate zároveň oznámí chlapci z GoG.com vydání původního Syndicate na svém portálu. Ale komu by to vadilo, když Syndicate odolal zubu času relativně se ctí, a když si člověk odmyslí otravné doprovodné mise a době svého vzniku poplatný mizerný pathfinding, tak dokáže nabídnout setsakra napínavou hratelnost a pro fanatiky přes zkoušení různých postupů při řešení mise to může být dokonce ráj na virtuální Zemi.

Však uvidíte sami už tento čtvrtek, kdy Syndicate na GoG.com vyjde za mrzkých 6 babek. V mezičase se můžete zabavit buď soutěží o 10 kusů Syndicate zdarma, nebo vyzkoušet jiný časem pokrytý klenot, který se na GoG.com objevil. Je mi jasné, že prohlašovat arkádové závody World Rally Fever od Team 17 za klenot, může být pro mnohé z vás jasné přeceňování kvalit, ale u starých her hraje při zpětném pohledu významnou roli nostalgie. A její míra u World Rally Fever je třeba pro mě dosti vysoká.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nebyly to první arkádové závody na PC, ale jako jedny z prvních kopírovali koncept úspěšných Kart titulů Nintenda a z konzolí obecně a kopírovaly jej s grácií, vysokou kvalitou zpracování a vlastním vkladem. Tím největším byla neskutečná zábava, která se generovala z chaosu samotného závodění, který se na rozdíl od spousty jiných her dal zvládnout a vítězství tak bylo otázkou skillu a tréninku. Pokud máte po ruce 6 nevyužitých babek a chvilku volna s vyhlídkou na zabitý celý večer, doporučuju World Rally Fever vyzkoušet. Klidně mě pak můžete hodit zbytečnou koupi na hlavu, asi to přežiju nebo si na vypuštění přebytečné páry z naštvání hru na pár okruhů pustím.

 

Nejnovější články