Virtuální realita v The Sims Online
zdroj: tisková zpráva

Virtuální realita v The Sims Online

25. 2. 2002 22:22 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

Hra SimsOnline bude něčím, co všichni příznivci The Sims určitě postrádali, a to multiplayerovou hrou, ve které bude možná online interakce s ostatními hráči.

Nutno dodat, že narozdíl od předchozích datadisků Livin' Large, House Party a Hot Date, nebude The Sims Online rozšiřujícím balíčkem, ale zcela samostatnou hrou a jak název napovídá, tuto hru si zapaříte jenom a pouze po internetu. Poprvé od oznámení hry na loňské výstavě E3 tu máme sadu pěti nových screenshotů:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Tak jako v jiných online hrách, i v této si na počátku zvolíte postavičku, která vás bude ve virtuálním světě zastupovat. Zajímavé je, že tento svět budou obývat pouze takové postavy, které za sebou mají reálného člověka. Jinak řečeno, v The Sims Online nebude jediný počítačově vytvořený Simák. Poté, co si vytvoříte svůj virtuální protějšek, budete si muset najít město, ve kterém budete chtít žít. Snahou Maxisu je vytvořit alespoň 20 různých měst s rozličnými geografickými rysy - některé bude například v hornaté oblasti, jiné zase blízko pláže, apod.

Více o velmi ambiciózním projektu SimsOnline, od kterého si Electronic Arts slibují až milion aktivních hráčů, v našem preview již brzy, plná verze hry se má objevit koncem roku.
zdroj: GameSpot Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články