Vesmírná střílečka Pwnage (Shattered Horizon) od autorů 3D Marku
zdroj: tisková zpráva

Vesmírná střílečka Pwnage (Shattered Horizon) od autorů 3D Marku

11. 4. 2008 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nízkogravitační akce od finských mistrů grafiky, v níž proti sobě půjdou těžce obrnění horníci.

Představte si blízkou budoucnost zhruba za padesát let, kdy se planeta Země jen tak tak vyhne srážce s asteroidem, nakonec dopadnuvším na Měsíc. Když se rozptýlí první vlna prachu, všimnou si vědci, že kolem planety se rozprostřelo obrovské asteroidové pole s tak velkou koncentrací vodíku, že by s ní šlo předejít všem budoucím katastrofám na Zemi. Do celé věci se tedy zapojí těžařské společnosti, jenže jakmile vyšlou své týmy, dojde k nějaké další katastrofě, jejíž vinou nemohou odcestovalí horníci zpět na Zem, ani jim nikdo nemůže přiletět na pomoct - jsou zkrátka odkázáni sami na sebe.
Taková je příběhová zápletka nízkogravitační týmové střílečky o přežití na asteroidech okolo zeměkoule. Projekt kódově označovaný Pwnage bude první hrou od FutureMarku, autorů populárního benchmarkovacích programu 3D Mark. V jádru má jít o multiplayerovou akci, v níž proti sobě půjdou těžce obrnění vojáci-horníci - jednou na povrchu s puškami a samopaly, jindy s jetpacky na zádech. Jednoho střetu se bude moci zúčastnit až 64 hráčů, přičemž díky inteligentnímu matchmakingu by všichni měli být na zhruba stejné zkušenostní úrovni. Vyzrálé matadory ostatně rozeznáte podle počtu posbíraných upgradů v podobě ikonek s ohněm a vlastními symboly na kombinézách.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva
ilustrační obrázek z 3D Mark Vantage

Ve finských studiích na hře pracuje čtyřicetičlenný tým v čele s producentem Jukkou Maekinenem. Věrni tradici firmy, usilují pochopitelně o co nejoslnivější audiovizuální zpracování. Pwnage pro PC proto zahrne velice pokročilé částicové systémy, occlusion mapping, povrchový raytracing a další. Nezbývá než si přát, aby to nebyla jen předělávka vesmírného testu z chystaného 3D Mark Vantage, snažící se obalit hezkou grafiku malou špetkou hratelnosti a prodat vše za peníze...
zdroj: PCG

levis

Nejnovější články